ADANA / İMAMOĞLU - Malıhıdırlı İlkokulu

Malıhıdırlı İlkokulu

Adres
MALIHIDIRLI MAH. 1182 SK. MALIHIDIRLI ORTAOKULU VE ILKOKULU BLOK NO: 6 İMAMOĞLU / ADANA
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
soba
Ulaşım
Okulumuza ulaşım her gün 4 sefer yapan 198 no lu Adana Büyükşehir Belediye otobüsleri ve öğretmenlerimizin şahsi arabaları tarafından sağlanmaktadır.
Okulumuz İmamoğlu ilçe merkezine 24, Adana il merkezine 29 km uzaklıktadır.